Olivie a Oliver (Dneska má svátek ...)
Anotace: Byl to takový umělecký pár, přímo božský duet - Olivie a Oliver. Jak se z nich ale stalo trio, ten vztah ztratil jiskru a zvuk a přestal fungovat. Kdoví proč ...
Olivie kdysi žila
s Oliverem v duetu,
ona hrála první housle
a on, chudák, trumpetu.
Jednou přitáh klavíristku,
smyčce prý jsou pasé.
Kvůli žíním chytat koně,
když se klidně pase?
(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Komentáře (1)
Komentujících (1)