Anotace: Říká se, že když se hlava srazí s knihou a zazní dutý zvuk, není to zpravidla chyba knihy. V tomhle duchy se vyvíjela první část básničky. Pak jsem ale najednou pochopil, že Justýna má docela jiný problém, než je nepochopení románu paní Steelové ...
Podívejme na Justýnu,
od rumu ted presla k vínu.
Kdyz vypije dve, tri flasky,
z Danci si pak delá sasky.
07.10.2011 16:14:00 | Ringo