Anotace: Ze sbírky „Nezabloudíš-li, neskonáš…“ — limerick dvacátý čtvrtý
Sbírka: Nezabloudíš-li, neskonáš…
Potkla jsem na Labi Ali
ta vám měla labiály
nahoře i taktéž dole
zvláť ty vlhkým úsměvem
čertu říkám už mě vem!
a při Slunce západu
do ní cosi zapadlo
(stálo mi to tvrdě dole)
nejkrásnější divadlo!
13.10.2011 03:52:00 | Juan Francesco de Faro