u pána Džungle je fajn
ležíš si -
pod hlavou lví hříva
na svou soukromou
džungli se díváš
světlemodrý sloník
co furt hrká,
že má křivý nos,
oranžovou chřestící
opici volá na pomoc
pastelově zelený hroch,
když ho zmáčkneš hvízdá
ještě žirafa bez teček
a zrcátková kytka
udiveně koukáš
a učíš se chytat
snad nejraději máš
hračku zvanou
motýl – příšerák
a máš ještě motýla,
co má křídla
dle potřeby chladivá
i když vůbec nehrká
koušeš do něj celkem rád
až budou ti růst zuby
ten motýl prý ti
dásně zchladí
Přečteno 463x
Tipy 27
Poslední tipující: Kars, hatlapatla, la loba, nejsembásník, V.N.Losinský, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, hloubavá, Maryje..., Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)