Anotace: Pokud někdo bude tvrdit, že krátké kalhoty v dnešním příběhu naznačují spojitost s jistou osobností naší kultury a politiky, ten prostě nemá pravdu. Havel z dnešního příběhu je jenom obyčejný ochmelka, který si k návštěvě hospody najde jakýkoli důvod ...
Sedí oden v krátké dzíny,
lemtá pivo, rumy, giny.
Zvedám prst na vsechny Havly,
jestli potom hodi savli.
16.10.2011 16:19:00 | Ringo