Hedvika (Dneska má svátek ...)
Anotace: Hedvika chodila s chlapíkem, o kterém byla přesvědčená, že ji miluje. Byla to pravda - částečně ...
Miluje Hedviku,
věřte, ne ze zvyku,
jen z velké lásky
k očím té krásky.
A taky ke všemu,
co k ní ho táhne -
ty účty přecpané,
po těch fakt prahne!
(zvukovou podobu básničky najdete na mém webu ...)
Přečteno 709x
Tipy 4
Poslední tipující: E.T.Jane
Komentáře (3)
Komentujících (3)