Milá básenka, skutečně Jiří, moc pěkné ST!***
Btw. moc děkuju za suprový koment! :O* :o)
19.10.2011 19:08:00 | NikitaNikaT.
Že sonety v lásce máš
zbytečně nám povídáš
ty a sonety, toť jedno jest
a nyní až se lekám,
že pejsci přibydou
a těch psaných nebude v nich rest?
Neubydou?
17.10.2011 22:33:00 | s.e.n
jsou to krásy na tom světě
jak šlo štěně na procházku
povídala jednou máma...
to víš život je jak na provázku
uzel nebo zádrhel
někdy spadneš na prdel
na nožky se postav směle
jen neskákej do postele...! ST
17.10.2011 19:53:00 | Tanzania