Sbírka rýmovaček 2
Anotace: slabší nátury mi snad odpustí..:)
Sbírka:
Rýmovačky
1.
Nádherné ráno!
Srdce ještě bije
Stromy se lámou
Venku zase chčije ..
2.
Usnulo dítko, usnula kočička
Už spí i pes, křeček a had
Usnula, maminka, tatínek babička
Tak už se pojď pomilovat!
3.
Na procházce cestou z krámu
Vidím chlapa jak jde z flámu
Ten má zase nakoupíno..
Ruma,fernet, pivo víno…
4.
Za okny fouká severák
Déšť v roli sebevraha
Vrhá se střemhlav, jenom tak
A mrakům sbohem dává
Přečteno 981x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)