Sbírka rýmovaček 3

Sbírka rýmovaček 3

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

1.
Dostal jsem ránu
Olízl ret
Zavírám bránu
Seru na svět!

2.
Líbej mne krásko, znovu a znovu
Tak žhavé jsou tvé doteky…
Až přijde manžel domů
Nejspíš nás hodí do řeky...

3.
Hladím tě zlehka po šíji
Jsem v tranzu, nejspíš zešílím
Už chci být s tebou nastálo
Má drahá, krásná kytáro

4.
Ach lásko
Zas by se mi chtělo….
Nenech se prosím přemlouvat
A udělej mi hned
Tvý vepřo, knedlo, zelo….
Autor Bean, 23.11.2004
Přečteno 1195x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel