Život
Anotace: sorry na vulgarismy
Úplně vidím jak se ti chvějou kousíčky těla,
to proto bys mě Terezko ve vile vidět chtěla,
já jsem ten vyvolený co chce bavit vás,
v týfce klidně v rybníku postavím všem hráz,
mrdá mě život kde neděje se nic,
nebo když v létě je abnormální hyc,
serou mě lidi, který nemaj svůj názor,
nebo jsou uzavřený jako v bance trezor,
kašlu na ostatní chci jen sám být,
nebudu s debilama svůj život žít!
Komentáře (1)
Komentujících (1)