příběh
Šel sem takhle po ulici
vidím velkou nemocnici,
přijela tam sanitka
doktor veze nosítka.
Nosítka se zadrhla
pacienta přetrhla,
musíme ho sešít
volá na ně primář Šmíd.
O pět minut později
doktor volá Marii,
odvážejí dvě půlky
pozůstalí maj hůlky.
Na pohřbu brečely
hůlky se jí klepaly,
mrtví pán mněl velké mění
pozůstalí radost mají.
Pozůstalí sou v balíku
slzy končí v kapesníku,
se slzami zjišťují
že už prachy nemají.
teď nemaj už žádní prachy
měly totiž velký krachy,
to je konec příběhu
prachy už sou v oběhu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)