Laponci
Anotace: 1)Sex-jeho úloha v životě některých národů 2)Sex-jeho úloha ve středu
Sbírka:
Převážně nevážně
Tihle ruští Laponci,
horší jsou než Japonci,
nevědí už coby,
na sex mají soby.
Japonci však nejsou zdejší,
v posteli tam frčí gejši,
zdvořile se uklání,
šukat domů uhání.
Nejsem žádný Japonec,
ba ani ten Laponec,
touhou se mi třesou nohy,
na sex s soby nemám vlohy.
A že je dnes středa,
šukal bych až běda!
Komentáře (2)
Komentujících (2)