Anotace: Kolegům ze Sachalinu a mé lásce,bydlící poblíž Orlických strojíren
Sbírka: Převážně nevážně
Pro Bajaju:díky tobě,němý barde!Přečíst jsem jí to dal, v podstatě jsem ji na to dostal,želbohu požadovala další rýmovačky a tak máte smůlu-ještě je nějáký čas budu muset na těchto stránkách uveřejňovat.Jinak jsi zařazen do mého soukromého VIP souboru světlých vyjímek na těchto stránkách,zatím jste tam asi čtyři.Tak čao!
02.03.2006 15:08:00 | Sebastian Alex