ALKOHOL
Anotace: O sladkém opojení zakázaného ovoce sváru.
Sladem nasáklá chuť,
na jazyce se rozpíjí..
Nevinně trávící tvoji hruď,
inkoust mořských sépií..
Na rtech tě pálí, v krku zas hřeje,
ten z pekla nebeský dar..
Ukáže rád všem své slastné peřeje,
alkoholický výpar.
Komentáře (0)