Čukotka soutěží
Na Čukotce u lesíčka,
běží soutěž o prsíčka.
Jde jim hlavně o velikost,
mají je už zmrzlé na kost.
Porota už z jurty leze,
první cena už se veze.
Jenže tihle Čukoti,
to jsou pěkný kokoti-
-vyhrála prý Jelena!
Já si ale stejně myslím,
že má hezčí Milena!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)