Obluda Zinkokliha
Já dnes měla smolný den,
Já zakopla jsem o kámen.
A co přišlo potom?
Hlavou já šla napřed, ale to byla závažná chyba,
neb hlava nejsou nohy, sama vpřed jít nemůže.
Tak tu ležím připadám si hloupě,
najde se někdo kdo mi z té patálie pomůže?
Dobře tedy
hlava velí:
„Nohy vstát !”
Jim se však nechce poslouchat,
vždyť oni si na zemi lebedí,
ať hlava se z toho třeba zbředí.
Tu hlava si vede svou
nechcete poslouchat?,,,,,trest na vás!
a vyšle bolest do všech stran,
Pravá noha v mžiku ,
chytá bolestivou koliku.
Tak to dopadá ,
když jeden chce něco
a druhý kde co!
Teď už noha v sádře odpočívá
a hlava už je spokojená
Má teď nohy kde chtěla je mít,
doktor říkal sedum dní na lůžku a klid.
Komentáře (0)