To jsem vás nachytala
Říkali mi naši,že mi v hlavě straší
ale já moc dobře vím,že straší jim.
Vyndám file z mrazáku,
sednu si do ušáku,až to file povolí
udělám ho balený.
potom si dám kafe,po něm mi to blafe
raději budu blafat,nežli v koutku plakat.
Kdo se tomu zasměje,je na řadě přátelé
komu se to nelíbí,ať mi......
to odpustí.
Komentáře (0)