Včela Vlasta
Byla jednou včela Vlasta,
zjistila, že hodně chlastá.
Hodně chlastá medovinu,
kdopak na tom nese vinu?
Vinu nese včela vlasta.
A proč? Protože ji chlastá.
včera rozhodla se,že přestane pít,
dost už měla toho lítat a při tom blít.
Tak poradil jí otec Vlastimil,
starý známý znalec vín,
přestat pít, to jde hladce,
stačí jen vyhnout se flašce.
A tak nepije už medovinu,
slastně oddává se heroinu.
Takhle končí příběh včely
a vy běžte do ... ůlu :)
Komentáře (3)
Komentujících (3)