Netykavka
Anotace: To by člověk nevěřil,co ho napadne,když se sprchuje^__^
Ptala jsem se Oty,
jestli už zná noty.
Coby Otova odpověď
mi na držce přistál sleď.
Ptala jsem se tedy,
umí-li plést dredy.
Ota hlásku nevydal,
však sleď si to znovu dal.
Reaguji:"Ty jo,hele!
Mám tě poslat do postele?"
To jsem říkat neměla,
však jak bych asi věděla,
že se mu to nelíbí
a co vymění za ryby?
Naštvala jsem Otu,hocha,
vyslal po mě brutal hrocha!
Komentáře (0)