Veselá noc
Anotace: Based on a true story :-)))
Jednou večer, kdesi v horách
Trošku mě tam opila.
Stříbrná a zlomyslná -
Potvůrka , ta tequila.
Jo - Eppur si muove…
A přece se točí!
Židle, stoly, bar i sklenky…
Okolo mých očí
A zas na mě škodolibě
Z baru, z dálky mává.
Cestou trochu zaškobrtnu…
Inu, to se stává.
Ještě jednu – na kuráž!
A pak - na stůl, tanečnice!
Nevyschlo vám zase v krku?
Chcete ještě? Bude více.
A o trošičku blíže
Byla ke mně podlaha.
Nu což, s tím jsem počítala.
Stejně v pádu nadávám!
Těžko říct, co stalo se pak…
Vyhnu se však zdaleka
Baru, kde na štítu visí
Jasným písmem: Olmeca
Komentáře (1)
Komentujících (1)