Energetický úlet
Anotace: kdyby to vážně bylo tak jednoduché..
Že nám cena plynu roste
stěžujem si snad už posté.
Co si páni vlastně myslí?
Ať si zisky v bankách syslí.
Já se stanu nezávislý
(na firmě plynárenské).
Řešení je vlastně prosté:
Teplo pro mne v lese roste.
Komentáře (5)
Komentujících (5)