Anotace: lásko jediná...
A mně dostal poslední řádek. Začala jsem se smát a musela si to přečíst ještě jednou. Teď dávala ta báseň úplně jiný smysl.
:-)) 100*
07.06.2006 09:53:00 | Roko
No, závěr mě trošku zklamal, ale to nic...Moje drahá Mirčata, před okamžikem mi Jan Urban odsouhlasil, že to opět bude...nikoho se neptám na datum a prosím o poznamenání do kalendáře..8.12.2006 od 18:00 v přestěhované knihovně...(bude to zase v uzávěrce)...prosím nééé...
22.03.2006 12:57:00 | Hančí