taxipsi
šel si takle pejsek travou
v kožíšku nes vešku hravou
když ho štípla,hned se ohnal
zubama jí trochu prohnal
zasmála a schovala se
a tak hafan čmuchá v lese
mršku nechá na příště
ted dá pozor na klíště
jednou vám ho jedno kouslo
tůze sálo,rychle stloustlo
schované až na ocásku
vyznávalo vešce lásku
Komentáře (0)