Sbírka rýmovaček 8
Loučení
Ruka mává na pozdrav
aby lásku pozdravila..
kolem projel náklaďák
už jen jedna ruka zbyla..
Na houbách
Nádhera, krááása
úžasný, super
vždyť je to hovno!
ty jeden hňupe…
Zaspal jsem
Cestou dolů po schodech
uháním a chytám dech
do práce už nemusím
ležím…mám pár zlomenin
V parku
Loztomilý pejsek
tu máš kousek dobloty..
svině jedna vzteklá!
roztrhl mi kalhoty!
Komentáře (1)
Komentujících (1)