Kováři
Anotace: Nekoukej oknem do cizích ložnic
Kováři J.Bíč
Nahlédl jsem do kovárny
Myslel jsem si, že uvidím kováře jak do toho buší
Nikdo tam však nebyl
Nahlédl jsem do ložnice
Myslel jsem si že uvidím kováře jak na lóži leží
Byli tam však dva
A tak jsem viděl kováře jak do toho buší
Komentáře (5)
Komentujících (5)