Liter.cz mit uns
Anotace: no jenom nevim co sem tim chtěl říct. Proto by mně překvapilo, kdyby v tom někdo našel nějakou duchaplnost, nedejbože myšlenku! - j.c.ben -
michelle.cz, cecilka,
tuleby a sněhurka,
snowgirl,elsa,frenky, wooh,
beepat,tučnák,morpheus,
jakub černý,fyfe, bean,
valerij a noir darwin.
ester,raven,lord psycho,
petra td, l´uccello,
jan střelec a lupinus,
taková a syberius
medůza a bberushka
nirty, mm i ajuschka.
já a tajná abeceda
verunka a andromeda,
patrik wallwce, poeta,
karammelca, tretena,
art brasi a martinka,
vendýsek i kačenka,
na koho to slovo padne,
ten musí jít z kola ven.....
.......j.c.ben!!!
PS:
Velice se omlouvám tvůrcům, na něž se nedostalo.
Mnohem více se omlouvám těm ,jež jsem zde uvedl. ;o)))
Přečteno 957x
Tipy 2
Poslední tipující: shakespeares
Komentáře (2)
Komentujících (2)