Neštěstí
Anotace: ......co všechno se může stát.....
Zajíc vypráví zaječici
po celou noc pohádky,
ráno dostal přez palici
že chtěla radši hrátky.
On se jen smutně zatváří
a ukáže packou dolů,
neb myslivci,ti barbaři
mu ustřelili mužnou chloubu.
Komentáře (0)