Anotace: ..jen ze srandy:)
...co ke psaní vede?...láska a neštěstí zklamaní mamení a třeba někdy i ten chleba s medem...
je originální....pár bodů navíc... :-)))
22.04.2006 21:30:00 | Jitucha1
Tak to je gr8...:)akorat sem zapomnela kolik ze jsem to dala..mno nevadi..proste dobry..
08.04.2006 11:40:00 | Lady Celebrian