Ženy, dívky a dámy
Jsem omámen Vámi
Za vaše rtíky
Přírodo díky
A ty vaše vlásky
Jsem plný lásky
A tu vám teď dávám
Ženám i dámám
Slečnám a dívkám
Těm vašim křivkám
Které se vlní
Pod svetrem z vlny
A proto ptám se
Kdy pod svetr dám se?
....která z vás dá mi.....toť otázka nebo výzva????taky jsem ti to tady prošmejdila ráda u tebe jdem byla,návštěva to byla dlouhá zbyla touha pouhá....
:-)))