Sbírka rýmovaček 12
1.
Zima už přišla, zdá se…
ježíšek zavítá k nám
zadlužen, propuštěn z práce
si pod stromek naseru sám
2.
Mráz se hlásí za okny
příroda se klepe zimou
co podniknu.. já a ty…?
..zahřejem se pod peřinou…
3.
Ze včerejška louže
dneska krásně klouže
hlouček šťastných dětí
už se klouzat letí
stařík, chudák o holi..
klouz a je na prdeli
ráno s gypsem, kostrč bolí..
dědek dětem ledy solí…
4.
Miláčku..
jak se líbaj eskymáci?
dej mi pokoj...!
ty nemáš co na práci?!
Komentáře (1)
Komentujících (1)