Ukřivděnej
Nenechávej mě samotného
Budu dělat neplechu
Jo, sám bez dohledu..
Těš se, co já svedu!
Bez kalhot
A bez trenek
Nahý
Jen tak
Proběhnu se podél řek
Jo, bez dohledu
Koukej,co já svedu!
Zadýchám se
Zastavím
A jdu domů.
Pokořený.
..nachlazený
Komentáře (0)