Kterak sokolík o večeři přišel
Anotace: zase jedna dětem... :o)
Sedí myška na poli
nad ní krouží sokolík
kouká, než se sešeří
co by zbaštil k večeři
Ze zvyku pak z velký výšky
fláknul sebou vedle myšky
Ta však jenom nudou zívne
prostředníček na něj zdvihne
Dej si odchod, hošánku
mám tu svoji ochranku...
Nunčaky a dlouhý hole
rázem je jich plný pole -
sokolovi zkřížil plány
oddíl myší domobrany...
Sotva zahlíd jejich bidla
odevzdaně svěsil křídla
i kdyby měl šilhat hlady
půjde příště lovit hady...
Přečteno 559x
Tipy 3
Poslední tipující: zvířenka, Pohjolanka
Komentáře (4)
Komentujících (3)