Teofil
Anotace: Ona to zas tak velká sranda není...
Mám souseda Teofila
je mu přes půl století
Příroda mu nadělila
oblíbenost u dětí
Titulů má víc než dosti
Teo je muž vážený
Avšak k jeho nelibosti
měl vždy smůlu na ženy
V námluvách však vytrvává
zkouší štěstí před školkou
Tam prý bude jeho pravá
malá slečna s tříkolkou
Komentáře (4)
Komentujících (4)