Čarodějnice
Přednost zprava,přednost zleva,
nezapomeň nikdy dát,
až poletíš na koštěti,
muže se ti lecos stát.
Asi bude pěkný frmol,
ne že se nám opiješ,
když nebudeš děvče namol,
s koštětem si užiješ.
Mnoho hezkých chvilek s násadou koštěte v ruce přeje tvůj nejmilejší... !
Komentáře (3)
Komentujících (3)