pro staršího seladona
jedna rada zcela zdarma:
neboj se bolavých zad
a sexu se nechtěj vzdát
sexuální aktivita
to je přece skvělá věc
spálí všechny kalorie
jež jsi z piva získal dnes
:o)
30.04.2006 14:53:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd