Anotace: Oddechovka. Přehlížejte, nulujte:)
..haha, hoho, huhu..hubu mám od oka až do oka .. :o)
(vypadám nejspíš jak hodně ujetej smajlík)
j.c.ben
16.06.2006 01:15:00 | j.c.
Tohle byla ďábelská jízda - je potřebí jako sůl najít si takové uvolnění, štasten ten, kdo to dokáže, šťastni ti, kteří se s ním svezou na tomto toboganu slov, slovních hříček a slovních zrůdiček :-) Juchůůů - JEDÉÉÉÉM!
07.05.2006 01:11:00 | Hary_nš
no teda, dětátko:o)) koukám, to muselo dát práce:O)ale je to fakt vtipné...a příště ten čajíček trošku zchlaď, ať si nepopálíme prstíky:o)pááá a pozdravuj příšerku
06.05.2006 09:46:00 | Sunny
Mě to pobavilo a jako jazykomil opomíjím místy nemísty obsah, neb rýmotvorba je to špičková.
05.05.2006 23:21:00 | Miskitka