Naše správcová
Anotace: Všem strážkyním mravní čistoty českého národa,vytrvale vysedávajícím za poodhrnutou záclonkou svého kutlochu a bdícím nad sexuální bezúhonností nás všech.Díky,milé dámy,díky!
Sbírka:
Převážně nevážně
V korunách stromoví,vítr zas píská,
a mně se má milá,po tobě stýská,
v korunách stromoví,vítr jen šumí,
a naše správcová,z okna ven čumí.
Celý den na vartě,že ji to baví,
vždyť už má chudinka,chatrné zdraví.
Až si tě povedu,do svého bytečku,
závistí pobledne-hleďme ji všetečku,
až budu líbati,ňadra tvá hebká,
nemůže vydržet,klepne ji pepka!
Komentáře (5)
Komentujících (4)