Realita je krutá...A už vím, co strčím našim pod nos, když mi budou říkat "uč se, vole" :)Jinak super:)
11.05.2006 18:29:00 | haWranka
Dobrý, supr, takže se mám vykašlat na školu říkáš? .. Rád bych, ale politika mě nebere .. =(((, jinak je to fakt dobrý ... :-)))
07.05.2006 22:50:00 | Miro Sparkus
No, jen je třeba na ty úplatky mít love cash. A love cash se dají získat jen v dobrém povolání. A dobré povolání se nedává jen nějakým "volům". Takže se uč, brachu. :-)))
07.05.2006 22:37:00 | hauskaa