Trefa vedle
Anotace: Stalo se kamarádovi,na jednom z jeho "lovů".
Celý večer na ni hleděl
pohledy mu vracela
že je volná dobře věděl
a taky,že je nesmělá
Zaplatil ji drahé pití
koupil kytku růží
chtěl ji lapit do svých sítí
hladil ji po kůži
Významu on dával tomu
Počkal až se vylidní
A když už ji pozval domů
Řekla "Já jsem frigidní"
Komentáře (6)
Komentujících (6)