Jarní
Má milá,rozmilá,jdou na mně touhy,
jak ten čas bez tebe,zdá se být dlouhý.
Děvče mé rozmilé,jdou na mně chutě,
už jsem si rozestlal,útulné kutě.
Zraky své upírám,toužebně k oknu,
asi se láslko má,bez tebe zcvoknu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)