Anotace: Jak jsem se zamiloval(strážci čistoty českého jazyka prominou mírné poklesky v mezích zákona).
Sbírka: Převážně nevážně
tak dumám esi jsem někdy nakupovala u řezníka, co by mi rozbouřil představivost.. asi ne, to tys měl větší kliku :o)
08.02.2014 19:07:56 | hanele m.
Jsa milovník dobrého jídla a kuchař-amatér, často se vyskytuji v řeznických krámcích.
Není divu, že se zde i občas zamiluji do obsluhujícího personálu - častěji však do surovin, vystavených na pultech a ve vitrinách. Jsem piknik - a je to na mně znát.
08.02.2014 19:20:39 | Sebastian Alex
Úsměvná, ale za svůj krátký život jsem ještě bohužel nepotkal hezkou řeznici.
03.06.2006 12:59:00 | CorrimsonTom