Ježiš člověče, nevím kdo jsi, ale fakt nejsem tak úplně vadná :-). Mě naopak kritika od jiných baví, nejsem zapšklá, byla to rýmovačka co mne napadla při čtení dílek jiných a někdy až příliš krutou kritiku na jejich dílka.Třeba když je někomu 14let tak vnímá lásku jinak a oni mu začnou vysvětlovat třeba svůj až příliš realistický postoj.Tak pa.
23.05.2006 15:30:00 | Jahudkka
Kritika, pakliže je opodstatněná, slouží k tomu, aby ukázala autorovi cestu jak zdokonalovat svá díla. Neber ji jako něco negativního, dokáže být velmi užitečná. A uvidíš, že postupem času se to bude jen lepšit.
23.05.2006 14:54:00 | CorrimsonTom