Láskyplná Úvaha
Anotace: Láskou neláskou,s kontrolní otázkou...:o)
Amor hraje s námi malou hříčku.
Šípem lásky cílí,do tětivy vsadí-
ti dobří z nás mají terč na srdíčku,
prevíti zas terče na pozadí.
??? Kam trefí Amor,
míří-li tak skvěle ??
Ty hodné do srdce,
a ty zlé do p....ele.
Přečteno 964x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Noc17
Komentáře (2)
Komentujících (2)