Pomatená básnička
Anotace: Lidičky všem Vám přeji krásné prožití svátků, spoustu vánoční pohody a pod stromečkem hodně dárečků. Do nového roku pak moc hezkých básniček, úspěchu, štěstíčka a hlavně zdravíčka...
od neznámého autora... kdysi jsem to někde zaslechl, ani nevím, zda je to celé
Tma Jak v Pytli, měsíc svítil,
kočár se jak ďábel řítil.
Hezky zvolna podél skal
luh se sněhem zelenal.
Cestující v sedě stáli
mlčky v živém hovoru.
Zastřelený zajíc v dáli
běžel z kopce nahoru.
Komentáře (0)