Anotace: Už se to blíží...kol pasti sítě...já dospět nechci....chci zůstat dítě...
Velmi povedené, úsměvné i pravdivé. Touha Petra Pana.., kdo by ji neznal. Vyvážené a ten závěr perfekto.
80b. Líbí se mi jak píšeš, jsem rád, že jsme se našli.
11.06.2006 16:01:00 | WhiteShadow
VY NI KA JÍ CÍ!!!! Naprosto úžasné, takhle jsem si na literu už dlouho nepočetl,děkuju moc!;)
07.06.2006 13:08:00 | mimoid
Myslim ze netreba komentovat ze..snad jen..tech krajkovych rukavicek je vazne skoda!..*plac ho*
04.06.2006 17:59:00 | Lady Celebrian
Mně se ta básnička líbila moc,tak jsem se podívala na autora a byla příjemně překvapená.
30.05.2006 20:58:00 | Jarky