Kunětická hora I.
Anotace: Onehdá jsem v ZOO viděl překrásné zvířátko-naháče kapského...!
Sbírka:
Převážně nevážně
Na hoře Kuňce
v mobilní buňce
sídlí parta kopáčů.
Až vyjde slunce
v té obytné buňce
vzbudí sedm naháčů.
Do práce se těší dneska
mají humor chlapský
šest se jich tu sešlo z Česka
sedmý naháč kapský.
Komentáře (1)
Komentujících (1)