Kunětická hora II.
Anotace: Veš muňka-ta už není tak hezká jako naháč kapský... !
Sbírka:
Převážně nevážně
V temných hvozdech hory Kuňky
chytil jsem já zjara muňky
nebyl já jsem věrný
odnesl to Ernie.
Můj kamarád z Belgie
ať si taky užije.
Ať si taky užije
jsou z EU !
Komentáře (1)
Komentujících (1)