no..na to nedalo-nedalo sem taky koukala jak puk..ale newa..hlawně že se to rýmuje..aspon nějak..je tu pjekný...milý..roztomilý...(jakej pán takowej pes -> jaký poeta takový verš... - hele to se mi rýmovalo:o)) )
30.12.2006 23:28:00 | Aniška
...ať tam nechodí,
tam by se přežít nedalo.
Přece mu to nedalo
a tak se tam vydal....
Nedalo...nedalo - no dej si víc záležet. A taky se posnaž lámat si hlavu nad v hodnými slovy do rýmů. Někde Ti to vážně děsně kulhá...
Ale je mi sympatické, že jsi se dal do psaní básniček, třeba z nich časem budou básně. Čti a zase čti. Kdekoli, cokoli a potom si z toho vyber ta příslovečná "zrna"
14.09.2006 16:27:00 | G.P.
Budou navazovat další básně? Těším se, tak začni znovu skládat některé jsou moc pěkné. :c)
18.06.2006 22:44:00 | Maličký Andílek
No já nevím...mně se to zdálo absolutně o ničem...Ale tak oceňuju to;)
18.06.2006 19:06:00 | haWranka