Den blbec
Anotace: Taková ta básnička z toho slabšího soudku, jenž vznikla z nudy. pozn. aut. : Nejsem důchodce
Ráno ve čtvrt na sedmou
zvuk zvonku se nesl tmou.
Z pod peřiny lezu ven,
mám zkažený celý den.
Že by ta pošťácká paní
nesla k soudu předvolání ?
Nebo že by důchod byl ?
To už bych se nezlobil.
Ten den jsem neměl štěstí,
byl to soused, dal mi pěstí.
Prý má v bytě vody metr,
"Pojďte sušit pane Petr. "
Komentáře (2)
Komentujících (2)