Jo, tohle je dobrý. Až do posledního slova jsem netušil oč jde, dobře's to zamaskoval.
02.01.2008 17:41:00 | Foton
Jestli to ten výraz kazí proto, že se tam nerýmuje, tak to je skutečně hloupé... musí se to přečíst určitým způsobem, a pak to je v pohodě. Vím, není to nejčistší... Pokud se tam nehodí proto, že je prostě nevhodný na konec takovéhle básenky, tak to jsem rád. To byl trošku účel, že... Ale díky za komentáře i hodnocení :) Čtenáři na Literu skoro nekomentují a skoro nehodnotí :)
29.06.2006 21:20:00 | Hynas